Ведуча програми “Ранок Вдома” на телеканалі “Дім” Лілія Ребрик, разом зі своїми колегами Костянтином Октябрським і Чабою Бакошем, приготували смачний і дуже простий десерт – фруктовий бісквіт. Власними секретами у цьому поділилася Лілія Ребрик.
Занотовуйте усі фішки та повторюйте ідеальний бісквіт на своїй кухні.
Інгредієнти:
Борошно – 150 г
Яйця (охолоджені) – 3 шт.
Полуниця – 150 г
Персики – 200 г
Цукор – 150 г
Вершкове масло
Сіль
Мʼята
Цукрова пудра
Спосіб приготування:
Відділити білки від жовтків. Білки збити разом із цукром. Продовжуючи збивати, додати жовтки і ввести просіяне борошно.
Персики і полуницю помити, прибрати зайву вологу за допомогою паперових рушників. Нарізати персики невеличкими дольками.
Форму для випікання застелити пергаментом, змастити його вершковим маслом. Вниз викласти персики і полуницю, залити фрукти тістом. Запікати бісквіт у розігрітій до 180 градусів духовці 40-45 хвилин.
Готовий бісквіт посипати цукровою пудрою і прикрасити листочками мʼяти. Смачного!