Поласувати солодкими булочками із м’яким сиром — ідеальний варіант і для дітей, і для дорослих. У програмі “Ранок Вдома” на каналі “Дім” кулінарний експерт Чаба Бакош розповів, як зробити їх неймовірно смачними. Записуйте рецепт та готуйте смаколики на своїй кухні.
Вам знадобляться:
Тісто листкове – 300 г
Сир зернистий – 300 г
Яйце – 2 шт.
Цукор – 2 ст.л.
Цедра лимона
Ванільний цукор
Цукрова пудра
Сіль
Приготування:
Збити сир у блендері, додати одне яйце, цукор, сіль, ванільний цукор і цедру лимона. Довести масу до однорідної консистенції.
Розкачати тісто та нарізати його квадратиками. Викласти на квадратики сирну начинку. Зліпити пиріжки та змастити їх збитим яйцем. Запікати у духовці при температурі 180 градусів до золотавого кольору.
Перед подачею притрусити булочки цукровою пудрою. Смачного!
Дивіться “Ранок Вдома” на каналі “Дім” з понеділка по п’ятницю з 07:30 до 09:30, у суботу та неділю з 07:00 до 11:00, а також на YouTube-каналі проєкту.