У програмі “Ранок Вдома” на телеканалі “Дім” постійний експерт Чаба Бакош приготував смачний та корисний весняний салат з тунцем та вареним яйцем. Таку страву можна смакувати у будь-який час і навіть подати гостям на святковий стіл. Зберігайте рецепт і смакуйте на здоров’я.
Інгредієнти:
Тунець консервований – 1 банка
Огірок – 2 шт.
Яйце – 2 шт.
Редиска – 3-4 шт.
Салат ромен – 2-3 листка
Салат радічіо – 3-4 листка
Помідори чері – 5-6 шт.
Авокадо – 1 шт.
Цибуля зелена – 2 пірʼїни
Маслини чорні – 5-6 шт.
Оливки зелені – 5-6 шт.
Багет – 3-4 скибки
Лимон – 0,5 шт.
Гірчиця – 1 ч.л.
Оливкова олія – 30 мл
Сіль
Перець
Приготування:
Відварити яйце, остудити, очистити і розрізати на 4 частини.
Редиску нарізати кільцями, огірок – кубиком, чері – половинками, оливки та маслини – кружечками. Авокадо очистити і нарізати слайсами.
З консервованого тунця злити зайву воду.
Нарвати листя салату і викласти мікс на тарілку. Додати всі овочі та яйця до салату, зверху викласти тунець.
Для заправки змішати олію, гірчицю, сік лимона, сіль і перець. Полити салат і прикрасити подрібненою зеленою цибулею. Подавати зі скибочками свіжого хліба. Смачного!
Дивіться “Ранок Вдома” на каналі “Дом” з понеділка по п’ятницю з 07:00 до 09:30, у суботу та неділю з 07:00 до 11:00, а також на YouTube-каналі проєкту.