Головна TV

Легкий салат з тунцем та вареним яйцем – рецепт смачного сніданку від кулінара Чаби Бакоша

У програмі “Ранок Вдома” на телеканалі “Дім” постійний експерт Чаба Бакош приготував смачний та корисний весняний салат з тунцем та вареним яйцем. Таку страву можна смакувати у будь-який час і навіть подати гостям на святковий стіл. Зберігайте рецепт і смакуйте на здоров’я.

Інгредієнти:

Тунець консервований – 1 банка

Огірок – 2 шт.

Яйце – 2 шт.

Редиска – 3-4 шт.

Салат ромен – 2-3 листка

Салат радічіо – 3-4 листка

Помідори чері – 5-6 шт.

Авокадо – 1 шт.

Цибуля зелена – 2 пірʼїни

Маслини чорні – 5-6 шт.

Оливки зелені – 5-6 шт.

Багет – 3-4 скибки

Лимон – 0,5 шт.

Гірчиця – 1 ч.л.

Оливкова олія – 30 мл

Сіль

Перець

Приготування:

Відварити яйце, остудити, очистити і розрізати на 4 частини.

Редиску нарізати кільцями, огірок – кубиком, чері – половинками, оливки та маслини – кружечками. Авокадо очистити і нарізати слайсами.

З консервованого тунця злити зайву воду.

Нарвати листя салату і викласти мікс на тарілку. Додати всі овочі та яйця до салату, зверху викласти тунець.

Для заправки змішати олію, гірчицю, сік лимона, сіль і перець. Полити салат і прикрасити подрібненою зеленою цибулею. Подавати зі скибочками свіжого хліба. Смачного!

Дивіться “Ранок Вдома” на каналі “Дом” з понеділка по п’ятницю з  07:00 до 09:30, у суботу та неділю з 07:00 до 11:00, а також на YouTube-каналі проєкту.