Сезонні овочі, горіхи, яблуко та козячий сир знадобляться для приготування салату за рецептом кулінарного експерта телеканалу “Дім” Чаби Бакоша. Такий сніданок не лише смачний, а й дуже корисний. Зберігайте рецепт та спробуйте відтворити його на власній кухні.
Інгредієнти:
Буряк – 1 шт.
Яблуко – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Салат ромен – 3-4 листка
Волоський горіх – жменя
Козячий сир – 100 г
Олія оливкова – 30 мл
Гірчиця – 1 ч.л.
Бальзамічний крем
Лимон
Кріп
Буряк промити, загорнути у фольгу і запекти до готовності. Охолодити готовий буряк, зняти шкірку та нарізати тонкими смужками.
Моркву очистити від шкірки і нарізати дрібними смужками. Яблуко можна нарізати або натерти на великій тертці.
Змішати оливкову олію, бальзамічний крем, сік лимона та гірчицю — зробити заправку.
Викласти овочі на тарілку, до них додати листя салату та козячий сир. Полити заправкою, посипати подрібненими горіхами та прикрасити салат кропом.
Смачного!