Головна TV

Легкий супер вітамінний салат із сиром від Чаби Бакоша

Сезонні овочі, горіхи, яблуко та козячий сир знадобляться для приготування салату за рецептом кулінарного експерта телеканалу “Дім” Чаби Бакоша. Такий сніданок не лише смачний, а й дуже корисний. Зберігайте рецепт та спробуйте відтворити його на власній кухні.

Інгредієнти:

Буряк – 1 шт.
Яблуко – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Салат ромен – 3-4 листка
Волоський горіх – жменя
Козячий сир – 100 г
Олія оливкова – 30 мл
Гірчиця – 1 ч.л.
Бальзамічний крем
Лимон
Кріп

Буряк промити, загорнути у фольгу і запекти до готовності. Охолодити готовий буряк, зняти шкірку та нарізати тонкими смужками.

Моркву очистити від шкірки і нарізати дрібними смужками. Яблуко можна нарізати або натерти на великій тертці.

Змішати оливкову олію, бальзамічний крем, сік лимона та гірчицю — зробити заправку.

Викласти овочі на тарілку, до них додати листя салату та козячий сир. Полити заправкою, посипати подрібненими горіхами та прикрасити салат кропом.

Смачного!