Головна Рецепти

Легкий яскравий салат з руколою, полуницею і панірованою моцарелою – рецепт від Чаби Бакоша

Навесні та влітку так хочеться чогось легкого, яскравого та корисного! Кулінарний експерт програми “Ранок Вдома” на каналі “Дім” Чаба Бакош має на такий випадок ідеальний рецепт салату з руколою, полуницею і панірованою моцарелою. Приготуйте страву на своїй кухні та переконайтеся, що цей салат вартий уваги!

Інгредієнти:

Полуниця – 200 г
Маленькі кульки моцарели – 200 г
Рукола – 100 г
Яйця – 1-2 шт.
Борошно
Сухарі панірувальні
Кедрові горіхи
Крем-бальзамік
Мʼята
Олія соняшникова
Олія оливкова
Лайм
Цукор

Спосіб приготування:

Моцарелу панірувати в борошні, збитих яйцях і сухарях. Смажити сир у фритюрі до золотавого кольору.
Для заправки: частину полуниці перебити блендером і перетерти з цукром через сито. Додати фреш лайму, крем-бальзамік і оливкову олію, перемішати.
Викласти руколу на тарілку, зверху додати нарізану полуницю і паніровану моцарелу. Заправити салат готовим соусом, посипати кедровими горіхами та прикрасити м’ятою. Смачного!