Навесні та влітку так хочеться чогось легкого, яскравого та корисного! Кулінарний експерт програми “Ранок Вдома” на каналі “Дім” Чаба Бакош має на такий випадок ідеальний рецепт салату з руколою, полуницею і панірованою моцарелою. Приготуйте страву на своїй кухні та переконайтеся, що цей салат вартий уваги!
Інгредієнти:
Полуниця – 200 г
Маленькі кульки моцарели – 200 г
Рукола – 100 г
Яйця – 1-2 шт.
Борошно
Сухарі панірувальні
Кедрові горіхи
Крем-бальзамік
Мʼята
Олія соняшникова
Олія оливкова
Лайм
Цукор
Спосіб приготування:
Моцарелу панірувати в борошні, збитих яйцях і сухарях. Смажити сир у фритюрі до золотавого кольору.
Для заправки: частину полуниці перебити блендером і перетерти з цукром через сито. Додати фреш лайму, крем-бальзамік і оливкову олію, перемішати.
Викласти руколу на тарілку, зверху додати нарізану полуницю і паніровану моцарелу. Заправити салат готовим соусом, посипати кедровими горіхами та прикрасити м’ятою. Смачного!