У вас багато кабачків і ви не знаєте, що з них готувати? Маємо для вас ідеальне рішення! Кулінарний експерт програми “Ранок Вдома” на телеканалі “Дім” Чаба Бакош поділився рецептом простої літньої овочевої закуски, яка чудово смакує з грінками з чорного хліба. Не гайте часу і мерщій повторюйте страву на своїй кухні.
Інгредієнти:
Кабачки – 2 шт.
Солодкий перець – 2 шт.
Томат – 2 шт.
Цибуля – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Кріп
Петрушка
Часник
Оливкова олія
Сіль
Перець
Чорний хліб
Спосіб приготування:
Перці та томати помити і запекти у духовці. З готових овочів зняти шкіру і нарізати дрібним кубиком.
Кабачки теж нарізати дрібним кубиком і підсмажити на сухій пательні.
На іншій пательні з додаванням олії обсмажити подрібнену цибулю і моркву. Змішати всі складники. Додати часник, подрібнену зелень і приправи.
Подавати овочеву ікру з грінками з чорного хліба. Смачного!