Український шеф-кухар колумбійського походження, ресторатор, суддя «МастерШеф. Професіонали»-4 на СТБ, Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом ароматних макаронів з сиром!
«Сьогодні готуємо знамениті макарони з сиром, які так обожнюють американці. Ця страва доступна в магазинах у вигляді їжі швидкого приготування, проте домашнє — завжди краще!
P.S. Використав класичний рецепт та поєднання, проте можете експериментувати, додаючи інші види сирів», – зазначає Ектор.
Інгредієнти:
- Чедер — 100 грамів;
- Едам — 100 грамів;
- Маасдам — 100 грамів;
- Пармезан — 100 грамів;
- Масло вершкове — 30 грамів;
- Молоко — 400 мл;
- Паприка копчена — 2 грами;
- Базилік сушений — 2 грами;
- Часник — 2 шт;
- Вершки 30% — 100 мл;
- Борошно — 2 ст.л.;
- Паста (вже готова).
Спосіб приготування:
У сотейнику змішуємо вершкове масло, часник, сушений базилік, мішаємо вінчиком, додаємо копчену паприку, борошно. Постійно помішуємо. Вливаємо молоко, додаємо три види натертого сиру (залишаємо частину сиру для запікання), вливаємо вершки. Постійно помішуємо до однорідної консистенції. Змішуємо готову пасту з соусом, викладаємо в форму для запікання, зверху посипаємо натертим сиром, ставимо у духову шафу та запікаємо до золотистої скоринки. Смачного!
Посмотреть эту публикацию в Instagram