На СТБ відбулась прем’єра 14-го сезону культового кулінарного реаліті «МастерШеф»! На етапі кастингу аматори вразили досвідчених суддів стравами, які раніше ніколи не готували на кухні проєкту, та власними історіями. Вже цієї суботи на СТБ вийде другий випуск сезону. Кулінари отримають перші завдання на кухні проєкту та традиційно позмагаються за місце у 20-ці найкращих!
Кулінари-аматори, які успішно подолали кастинг 14-го сезону, боротимуться за місце в топ-20! Завдання цього разу складатиметься з трьох раундів, кожен з яких проведе один суддя. Конкурс розпочнеться зі справжньої магії від Ектора! А працюватиме він… з фритюром! Чи вартий фритюр кухні проєкту? Так, адже це кулінарна база! Робота з фритюром вимагає знань та точності, адже це робота з регулюванням температур, коли кожен градус має значення, коли кожен грам продукту має значення. Це вміння дотримуватись балансу! Якщо правильно приготувати страву у фритюрі – вона може бути сучасною, смачною та корисною. Головний інгредієнт, який забезпечує якість в роботі у цей спосіб – соняшникова олія. Для риби її достатньо нагріти до 160 градусів, для картоплі – до 180. Кілька градусів вище чи нижче – страва зіпсована.
На учасників чекатиме три раунди. Кожен з них буде складнішим за попередній, в кожному вони працюватимуть з різними продуктами. Ба більше, аматори матимуть шанс піднятися на балкон та одразу потрапити до 20-ки найкращих, а також три раунди поспіль матимуть шанс… полишити проєкт! Чи впораються кулінари з фритюром? Які випробування учасникам підготували Ольга та Володимир? Хто отримає місце у двадцятці, а хто – розпрощається з мрією?