Головна TV

«МастерШеф. Професіонали»-4 випуск 7: Чим дивували кулінари, та хто залишив проєкт?

На СТБ вийшов сьомий випуск кулінарного проєкту «МастерШеф. Професіонали»-4. Чим дивували кулінари та хто залишив реаліті?

З вдячністю ЗСУ та зі щоденним прагненням бути емоційною підтримкою своїй незламній країні, телеканал СТБ і група Starlight Media продовжують створювати український креативний продукт.

На початку тижня на кулінарів чекала монополія. Судді обрали чотирьох капітанів першого конкурсу: Поліну Клименко, Регіну Білоткач, Едуарда Лазаренка та Вікторію Рябову. За правилами випробування комори були зачинені. Проте кожна команда стояла за поверхнями, які символізували озеро, ферму, сад і девайсну. Тож командам довелося сідати за стіл перемовин, аби отримати від іншої команди-монополіста необхідні продукти. Так, наприклад, команда-монополіст озер мала у розпорядженні рибу і морепродукти, а монополісти за поверхнею саду — овочі та фрукти. Тож аби подати суддям три повноцінні страви, кожна команда мала або вміло висунути вимоги, або викликати «на битву».

На першому етапі учасникам було складно досягти згоди, отримуючи пропозиції обміняти половину груші на деко, або лист норі на металеву миску. Тож Віка Рябова наважилася ризикнути, і кинути куб фортуни. Їй випала… сарана. А отже саме цей інгредієнт мав стати основною стравою команди. Команді синіх не вдалося домовитися про посуд, тож вони подавали закуску на ножах. Найгірше впоралися зелені. Чорні фартухи наділи Поліна Клименко та Артем Кабулахін.

Другий конкурс був індивідуальним. Судді хотіли розкрити всі палітри кулінарних емоцій професіоналів. Висока кухня — це рівень будь-якого іншого мистецтва. Вона ладна показати стан духовного розвитку, викликати емоції, а також підвищити загальний рівень гастрономічного блага! Різні страви — різні емоції. Тож у цьому випробуванні учасники крутили барабан, на якому були зображені емодзі. А після – готували страви, які їм відповідають. За результатами випробування, Антон Гільчук став аутсайдером. Його тартар був пересолений, морква занадто маринована, а у поєднанні вся страва вийшла перенасиченою смаками. А от Віка Рябова подала рибу з жабрами, не прибрав навіть хребта. Ольга Мартиновська категорично відмовилася коштувати страву. Та на цьому найгірші страви не закінчилися. Едуард, Данко, Анастасія так само не вразили суддів. Тож всі п’ятеро наділи чорні фартухи.

Несподівано битва чорних розпочалася з відходів, які залишилися після минулого конкурсу. Це саме те, з чого учасникам довелося готувати. За одну годину їм потрібно було вигадати, приготувати і подати ресторанну страву. Найгірше впоралась Вікторія Рябова. Тож у 7 випуску проєкт «МастерШеф. Професіонали»-4 залишила саме вона.

Дивіться повний випуск на сайті СТБ