Головна Рецепти

Млинці зі скумбрією і яйцем пашот – рецепт незвичної закуски

Кулінарний експерт програми “Ранок Вдома” на каналі “Дім” Чаба Бакош вкотре здивував незвичайним поєднанням смаків. Цього разу кулінар приготував млинці зі скумбрією та яйцем пашот. Беріть на замітку рецепт і дивуйте рідних смачними і оригінальними стравами.

Інгредієнти:

Для млинців:
Борошно – 250 г
Молоко – 600-700 г
Яйця – 4 шт.
Масло вершкове – 70 г
Вода
Цукор
Сіль
Сода

Для начинки:
Скумбрія гарячого копчення – 1 шт.
Яйця – 2 шт.
Авокадо – 1 шт.
Салат ромен – 4 листка
Лимон – 0,5 шт.
Йогурт – 2 ст.л.
Майонез – 2 ст.л.
Зелена цибуля – 2 пірʼїни
Оцет
Сіль
Білий перець

Спосіб приготування:
Змішати всі інгредієнти для млинців. За допомогою міксера зробити тісто. За потреби додати води. Смажити млинці на розігрітій пательні з обох боків.
Відварити яйця пашот. Для цього нагріти у сотейнику воду, додати кілька ложок оцту і зробити вир. Обережно вбити яйце. Варити протягом 3 хв.
Скумбрію розібрати, вийняти всі кісточки та дрібно нарізати. Заправити йогуртом, майонезом, нарізаною зеленою цибулею, додати за смаком сіль, перець, лимонний сік і ретельно перемішати.
Викласти на млинці листки салату, зверху додати суміш зі скумбрією, накрити яйцями пашот. Смачного!