Спеціально для поціновувачів домашньої випічки кулінарний експерт програми “Ранок Вдома” Чаба Бакош разом із ведучими каналу “Дім” Лілією Ребрик і Костянтином Октябрьским приготував ніжний, ароматний і дуже корисний десерт – морквяний торт. Дивіться сюжет і обовʼязково повторюйте цю смакоту, щоб порадувати себе й свою родину.
Інгредієнти:
Морква (велика) – 2 шт.
Борошно – 5 ст.л.
Цукор – 150 г
Яйця – 3 шт.
Вершкове масло – 100 г
Сметана – 100 г
Волоські горіхи – жменя
Апельсин – 1 шт.
Кориця
Розпушувач
Морозиво – 200 г
Джем – 100 г
Спосіб приготування:
Горіхи помістити у чашу блендера і подрібнити.
Моркву почистити і натерти на дрібній тертці.
Зняти цедру одного апельсина.
У глибоку миску вбити 3 яйця і ретельно перебити їх із цукром за допомогою міксера. Додати сметану, корицю, розтоплене масло і поступово вводити борошно з розпушувачем. Наприкінці засипати подрібнені горіхи і моркву. Перемішати.
Викласти тісто у форму, застелену пергаментом. Запікати у розігрітій духовці за температури 180 градусів протягом 30-40 хвилин.
Подавати із джемом і морозивом. Смачного!