Головна Рецепти

М’ясо по-французьки на сучасний лад

М’ясо по-французьки – це смачна страва із запечених ніжних шматочків м’яса під рум’яною сирною скоринкою і з додаванням майонезу. Саме його цього разу приготував кулінарний експерт каналу “Дім” Чаба Бакош. Дивіться осучаснений рецепт знайомої страви і готуйте з задоволенням.

Інгредієнти:

Корейка свиняча – 1 кг
Цибуля порей
Помідори черрі – 100 шт.
Сир брі – 150 г
Масло вершкове – 50 г
Майонез – 2 ст.л.
Часник
Сіль
Перець

Спосіб приготування:

Нарізати м’ясо і відбити його. Посолити, поперчити з обох боків і обсмажити на пательні-гриль.
Цибулю порей нарізати кільцями і припустити на пательні з додаванням вершкового масла.
У майонез видавити часник.
Застелити деко пергаментом. Викласти м’ясо, змастити його майонезом, зверху додати цибулю, помідори черрі і тонкі слайси сиру брі. Випікати у духовці до готовності. Смачного!