Налисники з солоною начинкою – особливе задоволення. У програмі “Ранок Вдома” на каналі “Дім”, кулінар Чаба Бакош поділився власним рецептом знайомої страви. Не гайте часу, зберігайте рецепт і повторюйте його на своїй кухні.
Інгредієнти:
Для млинців:
Молоко – 200 мл
Борошно – 150 г
Яйця – 2 шт.
Масло вершкове
Сіль
Цукор
Для начинки:
Філе курячого стегна – 500 г
Цибуля – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Часник – 4 зубчики
Сіль
Перець
Лавровий лист
Духмяний перець горошок
Чорний перець горошок
Сметана
Масло вершкове
Спосіб приготування:
Невелику кількість вершкового масла розтопити у сотейнику.
Тим часом змішати молоко, яйця, борошно, дрібку солі і цукру, збити міксером до однорідності. Ввести у тісто розтоплене вершкове масло і перемішати.
Смажити млинці на розігрітій пательні.
Відварити куряче стегно у підсоленій воді з додаванням моркви, половинки цибулі, часнику, лаврового листа, солі та двох видів перцю.
Другу половинку цибулі нарізати і припустити на пательні.
Варене куряче мʼясо подрібнити і додати до цибулі, посолити, поперчити, перемішати і обсмажити. Влити до начинки кілька ложок бульйону, в якому варилося мʼясо.
На готові млинці викласти кілька ложок начинки і загорнути – зробити налисники.
Підсмажити налисники на вершковому маслі.
Подавати страву зі сметаною. Смачного!