Булочки-равлики – ніжна випічка, яка підійде як для сніданку, так і для десерту до гостинного столу. Для цих булочок можна обрати будь-яку начинку: солону, солодку чи навіть пікантну, додаючи, наприклад, зелень та спеції. А про всі тонкощі приготування випічки розповів кулінарний експерт телеканалу “Дім” Чаба Бакош.
Дивіться рецепт і готуйте равлики із шоколадним кремом на своїй кухні.
Інгредієнти:
Листкове тісто – 500 г
Чорний шоколад – 1 плитка
Молочний шоколад – 1 плитка
Шоколадний крем – 100 г
Арахіс – 100 г
Яйце – 1 шт.
Цукрова пудра
Спосіб приготування:
Шоколад і шоколадний крем розтопити на водяній бані. Зробити однорідну помадку.
Арахіс обсмажити та подрібнити у блендері.
Тісто розкачати і намастити шоколадною помадкою, зверху посипати арахісом і загорнути рол. Нарізати рулет кружальцями, викласти їх на деко, застелене пергаментом і змастити збитим яйцем.
Випікати равлики у духовці за температури 180 градусів.
Перед подачею до столу посипати випічку цукровою пудрою. Смачного!