На кухні “Ранку Вдома” на каналі “Дім” Чаба Бакош та ведучі Ірина Хоменко і Денис Мінін приготували ніжний та ароматний рибний рулет. Ця страва вдало поєднує м’якість рибного філе, насичений аромат спецій і свіжість шпинату, створюючи ідеальну гармонію смаків. Вона стане чудовим вибором як для святкового столу, так і для сімейного обіду.
Інгредієнти:
Філе тілапії – 500 г
Філе хеку – 500 г
Шпинат свіжий – 300 г
Панірувальні сухарі – 200 г
Вершкове масло – 100 г
Яйця – 3 шт.
Картопля – 3 шт.
Перець чилі – 1 шт.
Часник – 2 зубчика
Зелена цибуля – кілька пірʼїн
Кріп – кілька гілочок
Сіль
Білий перець
Чебрець
Розмарин
Спосіб приготування:
Рибу і часник подрібнити в м’ясорубці. Додати яйця, спеції, сухарі, топлене масло та перемішати.
На пательні припустити шпинат, зелену цибулю, кріп і часник. Випарувати зайву вологу та покласти у страву приправи.
Далі слід за допомогою плівки сформувати рулет, викласти у нього начинку, загорнути і змастити топленим маслом.
Покласти на деко рулет, перець чилі, чебрець, розмарин і випікати за температури 180 градусів.
Зварити картоплю в мундирі, охолодити, нарізати й обсмажити на пательні до золотавого кольору.
Подавати рибний рулет з картоплею. Смачного!