Ви коли-небудь готували ньокі на сніданок? Якщо ні, постійний кулінарний експерт телеканалу “Дім” Чаба Бакош поділиться секретами приготування цієї страви.
Знайомтеся з рецептом і готуйте особливу страву на власній кухні. Щоб приготувати ньокі за рецептом Чаби Бакоша, вам знадобляться:
Картопля жовта – 3 шт.
Яйця – 2 шт.
Борошно – 150 г
Бекон – 3-4 слайси
Сметана
Сіль
Перець
Картоплю почистити, нарізати великим кубиком і зварити до готовності. Злити воду і охолодити картоплю. За допомогою товкачки зробити пюре. Додати борошно і перемішати виделкою. Вбити 2 яйця, перемішати. За потреби додати ще трохи борошна.
Відкласти тісто настоятися протягом 30 хвилин.
Посипати поверхню борошном, викласти тісто. Розділити на 5-6 частин. З кожної частини сформувати невеличку ковбаску і нарізати кубиком. Сформувати ньокі.
Варити ньокі у кипʼячій підсоленій воді.
Бекон нарізати невеликими шматочками і обсмажити на пательні. Викласти бекон на тарілку, а у гарячому жирі розігріти сметану – зробити соус.
Подавати ньокі у глибокій тарілці, поливши соусом і посипавши беконом. Смачного!