Головна Рецепти

Ньокі з вершково-шпинатним соусом від Чаби Бакоша

Постійний кулінарний експерт програми “Ранок Вдома” на каналі “Дім” Чаба Бакош запропонував приготувати італійські ньокі з вершково-шпинатним соусом. Ця страва одразу перенесе вас до сонячної Італії.

Обов`язково спробуйте відтворити цей простий рецепт на власній кухні.

Інгредієнти:

Картопля – 3 шт.
Яйця – 2 шт.
Борошно – 100 г
Шпинат – 300 г
Вершки – 100 мл
Цибуля шалот – 1 шт.
Часник – 1 зубчик
Сир пармезан – 100 г
Масло вершкове – 30 г
Оливкова олія
Сіль
Перець
Кедрові горіхи – жменя

Спосіб приготування:

Картоплю почистити і відварити у підсоленій воді. Злити воду, зробити пюре та охолодити.
Додати до картоплі жовтки двох яєць, сіль, борошно та добре вимісити тісто.
Цибулю шалот подрібнити і припустити на пательні, додати часник, шпинат, перець і вершки, помішуючи випарити зайву вологу.
Сформувати з тіста ньокі та відварити їх у підсоленій воді.
Подавати ньокі з соусом, посипати тертим пармезаном і кедровими горіхами.
Смачного!