Головне свято року вже за лічені дні, а тому експерт програми “Ранок Вдома” на каналі “Дом”, кулінар Чаба Бакош ділиться неймовірними рецептами, які налаштують вас на новорічний лад.
Роли “Оселедець під шубою”
Кулінар пропонує приготували класичний салат “Оселедець під шубою” у новому форматі. Зберігайте рецепт і дивуйте рідних!
Для приготування ролів за рецептом Чаби Бакоша вам знадобляться:
Буряк – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Картопля – 1 шт.
Філе оселедця – 200 г
Майонез – 2-3 ст.л.
Яйце – 1 шт.
Кріп або мікрогрін
Зелена цибуля
Овочі промити під проточною водою, загорнути у фольгу і запікати у духовці до готовності. Остудити та очистити моркву, буряк і картоплю.
Буряк нарізати тоненькими слайсами. Моркву та картоплю натерти на терці, подрібнити філе оселедця та зелену цибулю.
На харчову плівку викласти слайси буряка, оселедець, терту картоплю, моркву, зелену цибулю та майонез.Посолити, поперчити та загорнути у рол.
Нарізати роли на шматки, прикрасити майонезом і мікрогріном або гілочками кропу. Смачного!
Бутерброди зі шпротами і сирно-яєчним кремом
Щоб приготувати бутерброди за рецептом експерта програми “Ранок Вдома”, вам знадобляться:
Ризькі шпроти – 1 банка
Хліб український – кілька скибок
Сир плавлений – 1 шт.
Перець білий
Яйце – 2 шт.
Майонез – 1-2 ст.л.
Лимон – 0,5 шт.
Олія соняшникова – 50 мл
Кріп – кілька гілочок
Відварити яйця, остудити, очистити та натерти на терці. Змішати готові яйця з тертим плавленим сиром, майонезом, білим перцем та кількома краплями лимонного фрешу.
Підсмажити хліб на пательні з додаванням олії — зробити грінки. Покласти грінки на серветку, щоб прибрати зайвий жир.
Намастити кремом грінки та викласти шпроти. Прикрасити слайсами лимону і гілочками кропу.
Дивіться “Ранок Вдома” на каналі “Дом” з понеділка по п’ятницю з 07:00 до 09:30, у суботу та неділю з 07:00 до 11:00, а також на YouTube-каналі проєкту.