Головна Рецепти

“Олів`є” з копченою індичкою: рецепт святкової страви від Чаби Бакоша

Салат “Олів`є” – традиційна страва на святковому столі багатьох українців. Але кулінарний експерт телеканалу “Дім” Чаба Бакош завжди додає
родзинку до звичних усім страв. Сьогодні він пропонує приготувати цей салат із копченою індичкою. Це неймовірно легко і смачно!

Для приготування салату “Олівʼє” з копченою індичкою вам знадобляться:

Картопля – 2-3 шт.
Перепелині яйця – 6 шт.
Індичка копчена – 250 г
Огірок свіжий – 1 шт.
Огірок солоний – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Заморожений горошок – 100 г
Майонез – 100 г
Каперці – 3-4 шт.
Гірчиця солодка – 1 ч.л.
Сметана – 50 г
Чорний перець
Сіль

Картоплю і моркву відварити та охолодити. Почистити овочі і нарізати дрібним кубиком. Так само подрібнити огірки. Відправити всі підготовлені інгредієнти у глибоку миску.
Заморожений горошок відварити у підсоленій воді. Злити воду. Охолодити і додати до салату.
Для заправки змішати майонез, сметану, гірчицю, додати сіль і перець. Зробити салат.
Відварити яйця. Очистити і розрізати навпіл.
Нарізати смужками копчену індичку.
Викласти на тарілку салат, зверху покласти яйця, індичку та прикрасити каперцями. Смачного!