Український шеф-кухар колумбійського походження, ресторатор та суддя «МастерШеф. Професіонали»-4 на СТБ Ектор Хіменес-Браво поділився в соцмережі рецептом запеченої картоплі з беконом та сиром.
«Ексклюзив замовляли? Пропоную зробити дещо незвичний, але знайомий багатьом рецепт карбонари… з картоплею!», – прокоментував шеф-кухар.
Інгредієнти:
- Картопля — 0,5 кг;
- Олія — 20 мл;
- Сіль — на смак;
- Бекон — 100 грамів;
- Яйця — 2 шт;
- Пармезан — 100 грамів;
- Перець — на смак.
Спосіб приготування:
- Робимо «гармошку» з картоплі, як на відео, та поливаємо її олією;
- Солимо картоплю та відправляємо в духовку на 30 хвилин при 180°C;
- Нарізаємо скибочками бекон та смажимо його;
- Змішуємо яйця, пармезан та перець, додаємо 1-2 ст.л. води;
- Картоплю додаємо до бекону, та заливаємо соусом з яєць. Швиденько перемішуємо.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Дивіться прем’єрні випуски «МастерШеф. Професіонали»-4 на СТБ щосуботи о 19:00!