Головна Рецепти

Оригінально та дуже смачно: готуємо картоплю з беконом за рецептом Ектора Хіменеса-Браво

Фото - Інстаграм

Український шеф-кухар колумбійського походження, ресторатор та суддя «МастерШеф. Професіонали»-4 на СТБ Ектор Хіменес-Браво поділився в соцмережі рецептом запеченої картоплі з беконом та сиром.

«Ексклюзив замовляли? Пропоную зробити дещо незвичний, але знайомий багатьом рецепт карбонари… з картоплею!», – прокоментував шеф-кухар.   

Інгредієнти:

  • Картопля — 0,5 кг;
  • Олія — 20 мл;
  • Сіль — на смак;
  • Бекон — 100 грамів;
  • Яйця — 2 шт;
  • Пармезан — 100 грамів;
  • Перець — на смак.

Спосіб приготування:

  1. Робимо «гармошку» з картоплі, як на відео, та поливаємо її олією;
  2. Солимо картоплю та відправляємо в духовку на 30 хвилин при 180°C;
  3. Нарізаємо скибочками бекон та смажимо його;
  4. Змішуємо яйця, пармезан та перець, додаємо 1-2 ст.л. води;
  5. Картоплю додаємо до бекону, та заливаємо соусом з яєць. Швиденько перемішуємо.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ектор Хіменес-Браво (@hectorjimenezbravo)

Дивіться прем’єрні випуски «МастерШеф. Професіонали»-4 на СТБ щосуботи о 19:00!