Головна Рецепти

Особливий рецепт хачапурі з грибами та крем-сиром

Шматочок Грузії на своїй кухні? Легко! З рецептами від кулінарного експерта програми “Ранок Вдома” на каналі “Дім” із ведучими Іриною Хоменко і Костянтином Октябрським Чаби Бакоша. Цього разу експерт приготував хачапурі з грибами та крем-сиром. Ця неймовірна страва точно прикрасить ваш стіл. Зберігайте рецепт і готуйте в задоволення.

Інгредієнти:

Тісто листкове – 500 г
Гриби ерінги – 300 г
Крем-сир – 150 г
Сир моцарела – 2 кульки
Цибуля порей – 1 шт.
Масло вершкове – 30 г
Сіль
Чорний перець

Спосіб приготування:

Цибулю порей нарізати кільцями. Припустити на пательні. Додати подрібнені гриби, сіль і перець. Смажити овочі, помішуючи, доки не випарується зайва волога.
Розкачати тісто. Змастити його топленим маслом і крем-сиром. Викласти гриби й слайси моцарели.
Запікати в духовці, розігрітій до 180 градусів, до готовності. Смачного!