Головна TV

Панкейки з гарбуза: рецепт солодкого сніданку від Чаби Бакоша

Постійний кулінарний експерт телеканалу “Дім” Чаба Бакош навчить вас готувати ідеальний сніданок вихідного дня — панкейки з гарбуза. Повторюйте страву на своїй кухні та починайте день із задоволенням.

Для приготування панкейків вам знадобляться:

Гарбуз – 1 шт.
Молоко – 500 мл
Борошно – 3-4 ст.л.
Яйце – 2 шт.
Сіль
Цукор
Куркума
Кориця
Імбир
Розпушувач
Мед – 50 г
Мигдаль
Олія соняшникова

Почистити гарбуз, нарізати кубиком, підсолити, посипати цукром, куркумою і меленим імбиром, скропити олією.
Запекти гарбуз у духовці до готовності.
Печений гарбуз збити у блендері до однорідної маси.
Додати яйця, молоко, борошно, цукор, сіль та розпушувач — зробити тісто.
Смажити панкейки з обох боків на олії.
Подавати гарбузові панкейки з медом та подрібненим мигдалем. Смачного!