Головна Рецепти

Панкейки з кавовим маслом за рецептом Ектора Хіменеса-Браво

Хочете поласувати солоденьким? Приготуйте панкейки з кавовим маслом за рецептом ведучого ранкового кулінарного шоу «Прокинься з Ектором» на СТБ та незмінного судді реаліті «МастерШеф» Ектора Хіменеса-Браво.

Вже 30 березня в ефір СТБ повертається ранкове шоу «Прокинься з Ектором». Щосуботи українці зможуть розпочати день в компанії найвідомішого шеф-кухаря країни Ектора Хіменеса-Браво та його гостей – улюблених зірок зі всесвіту «МастерШеф». А поки пропонуємо приготувати панкейки за рецептом Ектора!

«Про шоколадне масло, мабуть, чули вже всі, а от про кавове — навряд! Показую вам такий солодкий та незвичний рецепт, який неодмінно стане мастхевом для фанатів кави і точно здивує гостей», – коментує шеф-кухар.

Інгредієнти:
• Вершкове масло — 200 грамів.
• Кава — 1 еспресо.
• Цукрова пудра — 10-30 грамів (на смак).
• 1 яйце.

• Кефір — 30 мл.
• Сода — 1 ч.л.
• Борошно — 50 грамів.
• Вершкове масло — 50 грамів.
• Цукор — 50 грамів.
• Сіль.

Спосіб приготування:
Добре перемішуємо вершкове масло, цукрову пудру та еспресо. Викладаємо на пергамент та завертаємо в форму ковбаски, кладемо до морозильної камери. Готуємо тісто на панкейки: змішуємо борошно, соду, яйце, вершкове масло, кефір, цукор та сіль. Смажимо на пательні. Дістаємо кавове масло. Викладаємо на панкейки масло, цукрову пудру та каву. Аромат неймовірний!

Відеоhttps://www.instagram.com/reel/C4bCOTxtK-5/?igsh=MWR5Nm5laXpqMGJoaw==