Смачний сніданок – запорука чудового ранку. Постійний кулінарний експерт телеканалу “Дім” Чаба Бакош пропонує приготувати пасту пенне з консервованим
тунцем.
Страва проста в приготуванні, але смачна і поживна, тому обов`язково повторюйте її на своїй кухні.
Для приготування страви вам знадобляться:
Паста пенне або перо – 200 г
Тунець консервований – 1 банка
Цибуля шалот – 1 шт.
Каперці – 12 шт.
Лимон – 0,5 шт.
Часник – 1 зубчик
Масло вершкове – 30 г
Вершки 30% – 100 мл
Сіль
Білий перець
Італійські трави
Оливкова олія
Сир пармезан – 50 г
Зварити пасту у підсоленій воді.
Тим часом подрібнити цибулю шалот і припустити на пательні з додаванням вершкового масла. Додати подрібнений часник, каперці, тунець, сік лимона і спеції. Ретельно перемішати і ввести вершки. Довести соус до кипіння і зняти з вогню.
Подавати пасту з соусом, посипавши пармезаном. Смачного!