Головна Рецепти

Паста з цукіні та беконом: простий рецепт від Чаби Бакоша

Кожен із нас обожнює смачні страви, на приготування яких не потрібно витрачати багато сил і часу. Кулінарний експерт телеканалу “Дім” Чаба Бакош приготував пасту з цукіні та беконом. Це неймовірне поєднання, яке точно вам сподобається!

Інгредієнти:

Паста пенне – 200 г
Цукіні – 1 шт.
Бекон – 4-5 слайсів
Сир пармезан – 100 г
Вершки 30% – 100 мл
Часник – 1 зубчик
Оливкова олія
Сіль
Перець
Італійські трави
Базилік

Спосіб приготування:

Пасту зварити в солоній воді.
Бекон нарізати смужками та підсмажити на пательні. Додати часник, спеції і нарізаний смужками цукіні. Смажити до готовності цукіні.
Злити з пасти воду і викласти на пательню. Влити вершки і додати половину тертого пармезану.
Тушити пасту в соусі протягом хвилини. Викласти готову страву на тарілку. Прикрасити базиліком, посипати пармезаном. Смачного!