Кулінарний експерт програми “Ранок Вдома” на телеканалі “Дім” із ведучими Лілією Ребрик і Костянтином Октябрським Чаба Бакош вміє приготувати по-особливому навіть звичайну картоплю. Цього разу кухар пропонує зробити картоплю, фаршировану беконом, сиром та йогуртовим соусом. Від такого сніданку будуть у захваті усі!
Інгредієнти:
Картопля – 5-6 шт.
Сир чеддер – 150 г
Бекон – 5-6 слайсів
Масло вершкове – 40 г
Йогурт – 150 г
Часник – 1 зубчик
Цибуля зелена – 2-3 пірʼїни
Кріп – кілька гілочок
Сіль
Перець
Приготування:
Картоплю вимити і відварити у підсоленій воді.
Бекон нарізати смужками і обсмажити на пательні.
Зробити в картоплі надрізи та дістати серединку. Покласти у картоплю шматочок масла, смажений бекон і посипати тертим сиром. Запікати картоплю в духовці, розігрітій до 180 градусів.
Для соусу треба подрібнити зелень, вичавити у йогурт зубчик часника і ретельно перемішати всі інгредієнти.
Подавати гарячу картоплю, посипавши зеленню і поливши свіжим соусом. Смачного!
Дивіться “Ранок Вдома” на каналі “Дім” з понеділка по п’ятницю з 07:30 до 09:30, у суботу та неділю з 07:00 до 11:00, а також на YouTube-каналі проєкту.