Головна TV

Печена картопля з сиром, беконом і йогуртовим соусом від кулінара Чаби Бакоша

Кулінарний експерт програми “Ранок Вдома” на телеканалі “Дім” із ведучими Лілією Ребрик і Костянтином Октябрським Чаба Бакош вміє приготувати по-особливому навіть звичайну картоплю. Цього разу кухар пропонує зробити картоплю, фаршировану беконом, сиром та йогуртовим соусом. Від такого сніданку будуть у захваті усі!

Інгредієнти:

Картопля – 5-6 шт.

Сир чеддер – 150 г

Бекон – 5-6 слайсів

Масло вершкове – 40 г

Йогурт – 150 г

Часник – 1 зубчик

Цибуля зелена – 2-3 пірʼїни

Кріп – кілька гілочок

Сіль

Перець

Приготування:

Картоплю вимити і відварити у підсоленій воді.

Бекон нарізати смужками і обсмажити на пательні.

Зробити в картоплі надрізи та дістати серединку. Покласти у картоплю шматочок масла, смажений бекон і посипати тертим сиром. Запікати картоплю в духовці, розігрітій до 180 градусів.

Для соусу треба подрібнити зелень, вичавити у йогурт зубчик часника і ретельно перемішати всі інгредієнти.

Подавати гарячу картоплю, посипавши зеленню і поливши свіжим соусом. Смачного!

Дивіться “Ранок Вдома” на каналі “Дім” з понеділка по п’ятницю з  07:30 до 09:30, у суботу та неділю з 07:00 до 11:00, а також на YouTube-каналі проєкту.