Кулінарний експерт телеканалу “Дім” Чаба Бакош поспішає порадувати українців новим рецептом сніданку: “Сьогодні в меню — пиріжки з листкового тіста з сиром і родзинками”.
Процес приготування страви не вимагає багато зусиль — півгодини й смаколики на сніданок готові.
Для приготування знадобляться:
Тісто листкове – 1 уп.
Сир – 400 г
Яйце – 4 шт.
Лимон – 1 шт.
Цукор – 4 ст.л.
Борошно – 2 ст.л.
Масло вершкове – 50 г
Родзинки – жменя
Цукор ванільний
Сіль
Сир перетерти через сито. Додати цукор, ванільний цукор, дрібку солі, цедру лимона і 3 жовтка.
Ретельно перемішати начинку і ввести родзинки.
Вершкове масло розтопити у сотейнику.
Тісто розкачати тонким слоєм, розрізати рівними квадратиками. Змастити серединки квадратиків розтопленим маслом і викласти начинку.
Сформувати пиріжки і викласти на застелене пергаментом деко. Змастити пиріжки збитим жовтком. Запікати у розігрітій духовці за температури 180-190 градусів до готовності (15-20 хв).
Смачного!