Постійний експерт програми “Ранок Вдома” на телеканалі “Дім” із ведучими Іриною Хоменко і Костянтином Октябрським, кулінар Чаба Бакош пропонує приготувати на сніданок піцу по-гавайськи за авторським рецептом. Зберігайте рецепт і частуйте рідних найсмачнішими сніданками.
Вам знадобляться:
Тісто листкове – 400 г
Філе куряче копчене – 300 г
Сир моцарела – 2 кульки
Ананаси консервовані – 150 г
Соус томатний – 250 г
Часник – 1 зубчик
Сир пармезан – 30 г
Кукурудза консервована – 100 г
Оливкова олія – 50 мл
Орегано
Сіль
Перець
Базилік
Приготування:
Тісто розкачати та змастити томатним соусом. Викласти на основу слайси курячого філе, кукурудзу, ананаси та шматочки моцарели. Посипати піцу приправами та скропити оливковою олією.
Запікати у розігрітій духовці при температурі 190 градусів.
Готову піцу посипати тертим пармезаном та прикрасити листочками базиліку. Смачного!
Дивіться “Ранок Вдома” на каналі “Дім” з понеділка по п’ятницю з 07:30 до 09:30, у суботу та неділю з 07:00 до 11:00, а також на YouTube-каналі проєкту.