Головна TV

Піца по-гавайськи від кулінара Чаби Бакоша

Постійний експерт програми “Ранок Вдома” на телеканалі “Дім” із ведучими Іриною Хоменко і Костянтином Октябрським, кулінар Чаба Бакош пропонує приготувати на сніданок піцу по-гавайськи за авторським рецептом. Зберігайте рецепт і частуйте рідних найсмачнішими сніданками.

Вам знадобляться:

Тісто листкове – 400 г

Філе куряче копчене – 300 г

Сир моцарела – 2 кульки

Ананаси консервовані – 150 г

Соус томатний – 250 г

Часник – 1 зубчик

Сир пармезан – 30 г

Кукурудза консервована – 100 г

Оливкова олія – 50 мл

Орегано

Сіль

Перець

Базилік

Приготування:

Тісто розкачати та змастити томатним соусом. Викласти на основу слайси курячого філе, кукурудзу, ананаси та шматочки моцарели. Посипати піцу приправами та скропити оливковою олією.

Запікати у розігрітій духовці при температурі 190 градусів.

Готову піцу посипати тертим пармезаном та прикрасити листочками базиліку. Смачного!

 Дивіться “Ранок Вдома” на каналі “Дім” з понеділка по п’ятницю з  07:30 до 09:30, у суботу та неділю з 07:00 до 11:00, а також на YouTube-каналі проєкту.