Головна TV

Піца по-українськи від Чаби Бакоша

Від піци завжди у захваті і діти, і дорослі. Тому кулінарний експерт каналу “Дім” Чаба Бакош пропонує потішити близьких українською піцою.

Для приготування піци по-українськи вам знадобляться:

Тісто листкове – 1 уп.
Балик копчений – 150 г
Підчеревина копчена – 150 г
Ковбаса копчена – 150 г
Крем-сир – 150 г
Твердий сир – 100 г
Паста томатна – 100 г
Томатний сік – 100 мл
Часник – 2 зубчики
Коріандр
Чорний перець
Оливкова олія

Змішати пасту і томатний сік. Розігріти пательню, скропити її оливковою олією, вичавити часник. Припустити на пательні часник і влити томатну суміш. Додати спеції за смаком.
Нарізати ковбасу, балик і підчеревину.
Розкачати тісто і викласти його на деко, застелене пергаментом. Змастити тісто томатним соусом і викласти мʼясну начинку. Посипати піцу тертим сиром і запекти у духовці.
На готову піцу викласти крем-сир. Смачного!