Постійний кулінарний експерт каналу “Дім” Чаба Бакош приготував піцу по-українськи. Вона поєднує улюблені смаки і викликає спогади з дитинства. Тож, обовʼязково беріть рецепт на замітку і готуйте його для своєї родини.
Інгредієнти:
Листкове тісто – 500 г
Домашня ковбаса – 300 г
Картопля – 3-4 шт.
Цибуля – 1 шт.
Твердий сир – 150 г
Масло вершкове – 50 г
Яйце – 1 шт.
Сіль
Перець
Спосіб приготування:
Цибулю нарізати дрібним кубиком і підсмажити на вершковому маслі.
Картоплю відварити у підсоленій воді. Зробити пюре з додаванням вершкового масла. Змішати пюре з смаженою цибулею. Довести до смаку за допомогою спецій.
Запечену ковбасу нарізати кільцями.
Розкачати тісто, викласти його на деко, застелене пергаментом. Розподілити рівним шаром пюре, зверху ковбасу і посипати піцу тертим сиром. Краєчки піци змастити збитим яйцем.
Запікати страву у розігрітій до 180 градусів духовці до готовності. Смачного!