Головна Рецепти

Піде з фаршем: турецька піца за рецептом Чаби Бакоша

Кулінарний експерт програми “Ранок Вдома” на каналі “Дім” Чаба Бакош пропонує приготувати традиційну турецьку піцу — піде. Готуйте за рецептами кухаря і відкривайте для себе традиційні смаки різних країн світу.

Для приготування піде з фаршем вам знадобляться:

Тісто листкове – 1 шт.
Телячий фарш – 1 кг
Цибуля – 1 шт.
Соус пасата – 100 г
Солодкий перець – 1 шт.
Сир твердий – 100 г
Часник – 2 зубчики
Масло вершкове – 30 г
Коріандр
Паприка
Сіль
Перець
Кмин
Кінза – кілька гілочок

Цибулю дрібно нарізати та припустити на пательні. Додати фарш, часник, приправи та подрібнений солодкий перець. Обсмажити всі інгредієнти і влити пасату. Помішуючи, випарувати всю зайву вологу – дозволити соусу загуснути.
Тісто розкачати, сформувати з нього “човник” і наповнити його фаршем. Посипати страву тертим сиром.
Запікати піде у розігрітій до 180 градусів духовці до готовності. Подавати турецьку страву з подрібненою кінзою. Смачного!