Головна TV

Підкорити суддів етнічними стравами: чим вразить 1 випуск проєкту «МастерШеф. Професіонали»-4?

Вже завтра, 11 лютого, о 19:00 відбудеться прем’єра кулінарного проєкту «МастерШеф. Професіонали»-4. Новий сезон популяризуватиме українські кулінарні традиції. А учасники з приголомшливими історіями горітимуть сміливими ідеями. Чим здивує перший випуск? Які страви презентуватимуть суддям кулінари?

За білий фартух боротимуться учасники, які сьогодні боронять тил. Вони розкажуть, як годували наших захисників, скільки кілограмів їжі на день видавали та як змінило їхнє життя повномасштабне вторгнення росії в Україну.

«У мене була кондитерська. Проте російський снаряд зруйнував її», — зізнається дівчина з Миколаєва.

«Моя мета — виграти цей проєкт, отримати приз 300 000 гривень і віддати їх на ЗСУ», — скаже чоловік, який наважиться приготувати за 45 хвилин… французький макарон.

Українське сало презентують суддям у новому форматі. Ба більше, ми переконаємося, що наше сало — краще за хамон і панчетту. Лосось на пару, кролик, тартар, ліниві вареники, фісташковий київський торт, качине філе з коренем селери — все це приготують з нотками української етніки.

Крім того, кулінари відкриватимуть світ абсолютно нової, неординарної кухні. Вмикайте вже завтра, 11 лютого, о 19:00 СТБ, та переконайтеся на власні очі, що українські шефи можуть все!