Головна Рецепти

Пікантні млинці з фаршем від Чаби Бакоша

Млинці – невід`ємна частина традиційного українського столу. Їх готують і солодкими, і солоними. Кулінарний експерт програми “Ранок Вдома” на каналі “Дім” Чаба Бакош поділився рецептом млинців із пікантним фаршем.

Повторюйте страву на своїй кухні та насолоджуйтеся смаком!

Щоб приготувати млинці за рецептом експерта каналу “Дім” вам знадобляться:

Для млинців:

Молоко – 500 мл
Борошно – 200 г
Яйця – 3 шт.
Сіль
Цукор
Олія соняшникова
Сода – дрібка
Для начинки:
Фарш із телятини – 800 г
Цибуля – 1 шт.
Часник – 2 зубчики
Чилі – 1 шт.
Масло вершкове – 50 г
Томатна паста – 30 г
Оливкова олія
Паприка
Чорний перець
Коріандр
Чебрець
Кінза – кілька гілочок
Вʼялені томати – 6 шт.
Сметана – 100 г
Сир чеддер

Змішати молоко з яйцями, ввести борошно, додати сіль, цукор за смаком, соду і трохи олії. Зробити тісто за допомогою міксера. Смажити млинці на розігрітій пательні з двох боків.
Цибулю дрібно нарізати та покласти у фарш, додати приправи, сіль, перець, чилі та томатну пасту. Перемішати і обсмажити на розігрітій пательні з олією.
Млинці змастити сметаною, викласти в них начинку та тертий сир, загорнути. Змастити млинці вершковим маслом і запекти у духовці до золотавого кольору.
Прикрасити млинці кінзою, подавати зі сметаною. Смачного!