Кулінарний експерт каналу “Дім” Чаба Бакош пропонує приготувати смачну та поживну сезонну закуску. Стиглі баклажани, ароматні спеції та крем-сир перетворяться на смачну намазку для піти. Зберігайте рецепт та смакуйте з користю.
Щоб повторити рецепт намазки – вам знадобляться:
Баклажан – 2 шт.
Часник – 2 зубчики
Крем-сир – 100 г
Кінза – кілька гілочок
Тахіні – 1 ст.л.
Лимон – 1 шт.
Сіль
Перець
Коріандр
Піта
Оливкова олія
За бажанням: мікрогрін і насіння кунжуту
Баклажани проколоти ножем і запекти у духовці протягом 35-40 хвилин. Охолодити і почистити баклажани.
Збити баклажани у блендері з крем-сиром і приправами, тахіні, часником і кінзою.
Наповнити баклажанно-сирним кремом піту, за бажанням, посипати кунжутним насінням і прикрасити мікрогріном.
Смачного!