Головна TV

Поки бренд-шеф у ЗСУ, Алекс Якутов рятує його заклад від закриття

Поки шеф броварського закладу Володимир Шуляк воює в ЗСУ, його підлеглі розслабилися й стали нехтувати якістю приготування їжі та чистотою кухні. Ще до повномасштабного вторгнення у «Party Bar 911» відбувалися головні вечірки Броварів, що на Київщині. Однак велика війна змінила життя кожного українця. Тепер засновник закладу, відомий бренд-шеф Володимир Шуляк захищає Україну в ЗСУ.

Тож керуюча Ольга має сама мотивувати команду та донести колегам, що зміни в роботі життєво необхідні. Постійні конфлікти між персоналом, розслаблені кухарі та відсутність шефа привели заклад до межі закриття. Тоді ж Ольга звернулася по допомогу до кулінарного реаліті Нового каналу «На ножах».

– У цьому закладі немає чіткої комунікації. Під час повної посадки, доки ведучий жартував, а гості сміялися, офіціантки плакали. Адміністраторка Даша підвищувала на них голос та перебільшувала свій функціонал. Та й попри те, що керуюча Оля закохана в цей заклад, це не запорука успіху. На жаль, – зазначає Алекс Якутов. – Тут я побачив застарілий інтер`єр, неактуальний концепт, м`якотілу керуючу, конфлікти між персоналом та відсутність головного на кухні.

Команда «На ножах» на чолі з Алексом Якутовим змінила інтер’єр, зробивши ставку на яскравість та видовищність. А також Шеф розробив нове меню та допоміг вирішити конфлікти в колективі.

– «Party Bar 911» – це культове місце, де можна відчути унікальність закладу. І я її не прибирав. Ремонт зроблений у змішаних стилістиках, – каже ведучий реаліті. – Але сам лише вау-інтер`єр не спрацює. Ще потрібне вау-меню. Я намагався це зробити. Серед нових страв – севіче з форелі, салат «Грядка» та курячий паштет з додаванням трюфеля, чорного шоколаду, чилі та копченої солі.