Головна Рецепти

Помідори, фаршировані кремом із бринзи – рецепт від Чаби Бакоша

Сьогодні кулінарний експерт програми “Ранок Вдома” на каналі “Дім” Чаба Бакош здивував незвичайним рецептом помідорів, фаршированих кремом із бринзи. Простий у приготуванні сніданок, на який ви витратите не більше 10 хвилин, подарує вам відчуття ситості та задоволення. Готуйте корисну страву на своїй кухні та насолоджуйтеся смаками.

Вам знадобляться:

Помідори – 4 шт.

Сир бринза – 150 г

Вершки – 100 мл

Майонез – 50 г

Зелена цибуля – 2 пірʼїни

Кріп – кілька гілочок

Мікрогрін або зелень

Олія оливкова

Оливки

Орегано

Волоський горіх – кілька штук

Приготування:

Зрізати верхівки помідорів і обережно вийняти мʼякоть.

Бринзу, майонез та вершки збити блендером до кремового стану. Додати до молочної начинки подрібнені зелену цибулю та кріп, перемішати.

Фарширувати помідори кремом із бринзи та зелені. Викласти зверху подрібнені оливки, скропити оливковою олією.

Прикрасити страву орегано та подрібненим волоським горіхом. Смачного!

Дивіться “Ранок Вдома” на каналі “Дім” з понеділка по п’ятницю з  07:00 до 09:30, у суботу та неділю з 07:00 до 11:00, а також на YouTube-каналі проєкту.