Головна TV

Попоїмо у вихідний: шашлик від Ектора!

До сезону шашликів відомий шеф-кухар і ведучий проєкту «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво пропонує свій «неймовірний рецепт» маринаду.

Склад підходить для будь-якого м’яса. Секрет в правильному підборі спецій, а також в кефірі і газованій воді, які допоможуть майбутньому шашлику увібрати ароматні трави.

На 1 кг м’яса знадобиться:

– 0.5 л кефіру;

– 0.5 л. сильно газованої мінеральної води;

– 1 ст.л. гірчиці дижонської;

– 0,5 ч.л. копченої паприки, сухого часнику, сухої цибулі, сухого імбиру;

– 5 горошин чорного і духмяного перцю;

– 2 гілки чебрецю;- 3 лаврові листки;

– 1 ст. л. солі.

Смачного!