До сезону шашликів відомий шеф-кухар і ведучий проєкту «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво пропонує свій «неймовірний рецепт» маринаду.
Склад підходить для будь-якого м’яса. Секрет в правильному підборі спецій, а також в кефірі і газованій воді, які допоможуть майбутньому шашлику увібрати ароматні трави.
На 1 кг м’яса знадобиться:
– 0.5 л кефіру;
– 0.5 л. сильно газованої мінеральної води;
– 1 ст.л. гірчиці дижонської;
– 0,5 ч.л. копченої паприки, сухого часнику, сухої цибулі, сухого імбиру;
– 5 горошин чорного і духмяного перцю;
– 2 гілки чебрецю;- 3 лаврові листки;
– 1 ст. л. солі.
Смачного!