Секретами приготування ідеального бісквіту поділився кулінарний експерт каналу “Дім” Чаба Бакош. Він приготував особливий смаколик, який доповнив сиром і солодким інжиром. Дивіться рецепт і готуйте осінній десерт для всієї родини.
Інгредієнти:
Борошно – 200 г
Цукор – 200 г
Яйця – 3-4 шт.
Інжир – 6 шт.
Домашній сир – 250 г
Масло вершкове – 100 г
Розпушувач
Цукрова пудра
Ванільний цукор
Сіль
Малиновий джем
Мʼята
Спосіб приготування:
Масло розтопити у сотейнику.
Збити яйця з цукровою пудрою. Додати борошно, розпушувач, ванільний цукор і сіль. Ретельно перемішати.
Перетерти домашній сир. Влити до нього розтоплене масло.
Ввести сирну масу у тісто.
Змастити деко маслом і перелити тісто. Зверху викласти нарізаний дольками інжир.
Випікати десерт у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30-40 хвилин.
Готовий бісквіт посипати цукровою пудрою. Подавати з джемом, прикрасивши мʼятою. Смачного!