Головна TV

Правильний чизкейк із солодощів від Ектора

Український шеф-кухар колумбійського походження, ресторатор та суддя кулінарного реаліті «МастерШеф» на СТБ Ектор Хіменес-Браво показав в соцмережі, як приготувати чизкейк з солодощів.

«Що може бути краще за шоколад, печиво та солодощі? Правильно, торт з солодощів! Гарна подача, щасливі очі гостей та насолода від смаку гарантовані», – прокоментував шеф-кухар.

Інгредієнти:

Крекери — 300 грамів.
Масло вершкове — 100 грамів.
Какао — 1,5 ст.л.
Плитка шоколаду (для бортиків).
Крем-сир кімнатної температури — 900 грамів.
Цукрова пудра — 150 грамів.
Ванільний цукор — 1 пакетик.
Вершки 33% кімнатної температури — 250 мл.
Желатин — 5 грамів.
Холодна вода — 20 мл.
Шоколад молочний — 250 грамів.
Вершки 33% — 150 мл.
Повітряні кульки — 30 грамів.

Спосіб приготування:

1. Крекери подрібнюємо до крихт і змішуємо з какао та розтопленим вершковим маслом;
2. Завчасно окремо замочуємо желатин в холодній воді;
3. Викладаємо шматочки шоколаду по бортиках форми, а на дно засипаємо крекерну масу, пресуючи її склянкою. Ставимо основу в морозильну камеру на 15 хвилин;
4. Змішуємо крем-сир, цукрову пудру, ванільний цукор та вершки, постійно перемішуючи масу до однорідності;
5. Розтоплюємо желатин та додаємо до нього незначну кількість сирної маси. Перемішуємо та вливаємо суміш до загальної маси крем-сиру;
6. Дістаємо форму і вливаємо сирну масу всередину. Ставимо торт в морозилку на 15 хвилин;
7. По проходженню часу змішуємо шоколад з гарячими вершками та повітряними кульками.

Заливаємо масою торт зверху та ставимо в холодильник на 12 годин.

Відеоhttps://www.instagram.com/reel/CuuU5lrqjeU/?igshid=MzRlODBiNWFlZA%3D%3D