Головна TV

Прем’єра! «Хижі до їжі з Андрієм Бєдняковим» прямують на К1

Сьогодні, 3 квітня, на телеканалі К1 – прем’єра фуд-тревел-шоу «Хижі до їжі з Андрієм Бєдняковим». Телеведучий вирушить у гастрономічну подорож, щоб відшукати найсмачніші місця України та світу, а ще – розказати, як їжа об’єднує людей, незважаючи на мовні чи культурні бар’єри.

«Кажуть, що на світі існує їжа, від смаку якої відбирає мову, – говорить Андрій Бєдняков. – Що ж, перевіримо?! Ми – хижа команда, яка шукає місця, де можна смачно поїсти, з метою відшукати гастрономічні скарби та найцікавіші з них показати українцям».

У кожному випуску на глядачів чекають знайомства з однією або кількома гастрономічними точками України та світу, де ведучий проєкту зустрінеться з шеф-кухарями, місцевими виробниками та мешканцями, які діляться своїми секретами кулінарії. Від відомих ресторанів до придорожніх закусочних, від старовинних рецептів до сучасних кулінарних експериментів!

У фуд-тревел-шоу «Хижі до їжі з Андрієм Бєдняковим» будуть мандрівки в Іспанію, Мексику, Катар, Туреччину та безліч цікавих маршрутів Україною. Ведучий разом із місцевими гурманами відкриють кулінарні секрети Стамбулу. Покажуть, де поснідати за 2 євро на острові Крит. Навчать, як витримати мадридський гастрономічний хардкор. Та побачать, що скуштувати у Львові, щоб піднятися на вершину блаженства.

Разом із ведучим найколоритнішими куточками України вирушать відомі актори, співаки та гумористи. Глядачі дістануть можливість дізнатися, у яких кафе і ресторанах полюбляють обідати артисти, і можуть самі прослідувати їх маршрутами.

«З початку повномасштабного вторгнення ми почали знімати епізоди проєкту в Україні, долучаючи до нього зірок і лідерів думок. Теми наших розмов на посиденьках у тому чи іншому закладі не обмежуються їжею, ми порушуємо різні питання, цікаві глядачам, – від творчості до особистості», – зізнається ведучий.

Почнуть свою подорож «Хижі до їжі з Андрієм Бєдняковим» у гастрономічному раю Барселони. Які тут секрети приготування легендарних морепродуктів? Чи вистачить сміливості Андрію Бєднякову скуштувати традиційну цибулю кальсотс? Та який напій він обере під м’ясо з фуа-гра?