Кулінарний експерт програми “Ранок Вдома” на телеканалі “Дім” Чаба Бакош підготував для вас дуже смачний та легкий рецепт запіканки з куркою, пастою і овочами. Ця страва ідеально підходить для сімейної вечері або швидкого сніданку, адже готується просто, а смакує неймовірно!
Інгредієнти:
Філе курячого стегна – 4 шт.
Паста пене – 300 г
Крем-сир – 150 г
Пармезан – 100 г
Броколі – 1 шт.
Помідори черрі – 12 шт.
Цибуля порей – 1 шт.
Часник – 1 зубок
Овочевий бульйон – 200 мл
Томатна паста – 30 г
Сіль
Перець
Італійські трави
Спосіб приготування:
Пасту відварити у солоній воді до напівготовності.
Цибулю нарізати кільцями, часник подрібнити, припустити овочі на пательні. Додати нарізане мʼясо, томатну пасту, бульйон, крем-сир і приправи. Тушкувати соус протягом кількох хвилин.
Окремо відварити броколі.
Викласти у форму макарони, броколі та половинки черрі. Залити мʼясним соусом і посипати пармезаном.
Запікати у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15-20 хвилин. Смачного!