Український шеф-кухар колумбійського походження, ресторатор та суддя «МастерШеф. Професіонали»-4 на СТБ Ектор Хіменес-Браво поділився в соцмережі рецептом смачного вафельного торта.

Інгредієнти:
- Іриска – 2 банки;
- Масло вершкове – 200 грамів;
- Банан – 1 кг;
- Коржі вафельні;
- Арахіс – 150 грамів.
Спосіб приготування:
«Для початку запікаємо арахіс до золотистості на 180 градусах. Наріжте банани слайсами. Масло має бути кімнатної температури, збийте його з ірискою до однорідності. Найважливіший секрет збирання вафельного торта — кожен шар повинен бути ретельно промазаний, кожна клітина вафлі має бути заповнена! Далі кладіть всередину банани. Останній шар посипаємо арахісом, як на відео, боки промазуємо кремом. Перш ніж їсти, дайте торту постояти. Бажано добу. А при подачі посоліть морською сіллю – смак буде більш насиченим», – ділиться Ектор.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Дивіться прем’єрні випуски «МастерШеф. Професіонали»-4 на СТБ щосуботи о 19:00!