Кулінар каналу “Дім” Чаба Бакош пропонує приготувати домашню аджику із запечених овочів. Це не тільки корисна страва, а й неймовірно смачна, до того ж, на її приготування знадобиться мінімум часу.
Для приготування аджики за рецептом Чаби Бакоша вам знадобляться:
Помідор – 2 шт.
Перець солодкий – 1 шт.
Часник – 2 зубчики
Яблуко – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Сіль
Перець
Цукор
Винний оцет
Бальзамічний крем
Оливкова олія
Чорний хліб
Нарізати перець, помідори, цибулю часник та яблуко. Викласти на деко, посолити, поперчити, полити оливковою олією та запекти у духовці.
Збити всі складники у блендері разом із приправами, оцтом і оливковою олією до однорідної маси.
Подавати аджику з чорним хлібом. Смачного!