Головна Рецепти

Пиріг із лососем і шпинатом – рецепт від Чаби Бакоша

Коли хочеться чогось особливого, рецепти кулінарного експерта каналу “Дім” Чаби Бакоша завжди стануть у пригоді. Сьогодні він приготував пиріг із лососем і шпинатом.

Записуйте рецепт, діліться з друзями та обов`язково повторюйте страву на своїй кухні.

Для приготування пирога з лососем за рецептом Чаби Бакоша вам знадобляться:

Лосось свіжий – 1 кг
Тісто листкове – 1 уп.
Шпинат – 500 г
Крем-сир – 300 г
Яйце – 1 шт.
Цибуля порей – 1 шт.
Часник – 2 зубчики
Масло вершкове – 50 г
Олія оливкова
Цибуля зелена – 5-6 пірʼїн
Білий перець
Сіль
Насіння кунжуту

Розігріти пательню, додати олію і вершкове масло. Цибулю порей нарізати кільцями і припустити на пательні. Додати шпинат, часник і спеції. Перемішати.
Вибрати кісточки з лосося. Нарізати філе кубиком.
Розкачати тісто і викласти у форму, змащену маслом. Нижнім шаром викласти крем-сир, далі шпинат і лосось. Закрити пиріг шаром розкачаного тіста і змастити яйцем, посипати кунжутом і зробити проколи у тісті.
Запікати у розігрітій духовці за температури 180 градусів до готовності. Дати пирогу відпочити 10-15 хв. Смачного!