Закуска, яка підкорить з першого укусу.
У другому випуску реаліті «На ножах» Шеф Алекс Якутов візьметься за перезапуск ресторану української кухні в Білій Церкві Borshch&Varenyky. Новий інтер’єр, нове меню – мала частина трансформацій, які відбулися із закладом. Чи зможе Алекс допомогти українській кухні заграти новими барвами у Білій Церкві – дізнаєтеся вже сьогодні. А щоб відчути весь смак реаліті – пропонуємо зробити пиріг із сала та житнього хліба за рецептом, який Алекс Якутов розробив спеціально для Borshch&Varenyky.
Вам знадобиться:
- Сало – 400 г
- Хліб житній – 1 буханець
- Часник – за смаком
- Кріп – 20 г
- Петрушка – 20 г
- Солоні огірки корнішони – 10 шт.
Приготування:
- Свіже сало пропустіть через м’ясорубку. Воно має бути з тонкою шкіркою, щоб консистенція вийшла однорідною, без грудочок.
- Візьміть часник за смаком. Хтось любить, щоб страви були гострішими, хтось – м’якшими. Очистіть зубчики й видавіть у сало.
- Кріп та петрушку помийте, просушіть і дрібно нарубайте ножем. Відправте до сала.
- Все добре перемішайте, щоб вийшла помазанка.
- Житній хліб наріжте на тонкі скибки, як коржі до пирога.
- Перший «корж» змастіть зверху салом. Накрийте хлібним слайсом. Його теж зверху змастіть салом. І так до останнього коржа. Зверху пиріг змащувати не потрібно.
- Дайте настоятися 30 хвилин, щоб хліб просочився і пом’якшав. Нарізайте та насолоджуйтесь. Смачного!
Якими рецептами Шеф ділитиметься з власниками та командами ресторанів – дивіться щосуботи о 10:00 у реаліті «На ножах» на Новому каналі.