Головна Рецепти

Пиріг з інжиром і волоськими горіхами

Аромат свіжої випічки восени – справжнє задоволення. Тому кулінарний експерт каналу “Дім” Чаба Бакош пропонує вам потішити себе та близьких неймовірним пирогом з інжиром та волоськими горіхами.

Кухар запевняє – це фантастично смачно і просто.

Інгредієнти:

Борошно – 250 г
Кефір – 200 г
Яйця – 3 шт.
Масло вершкове – 100 г
Цукор – 150 г
Горіхи волоські – 100 г
Інжир – 6 шт.
Розпушувач
Ванільний цукор
Морозиво – 100 г
Цукрова пудра
Мʼята

Спосіб приготування:

Горіхи подрібнити у блендері.
У глибокій мисці збити яйця з цукром. Додати масло, кефір, розпушувач і ванільний цукор. Довести суміш до однорідної консистенції. У готове тісто ввести перебиті горіхи.
Форму для запікання застелити пергаментом. Влити тісто. Зверху викласти слайси інжиру. Запікати пиріг у духовці, розігрітій до 180 градусів, протягом 40 хвилин.
Готовий пиріг посипати цукровою пудрою. Подавати з морозивом і листочками мʼяти. Смачного!