Сніданки мають бути смачними, корисними та красивими – вважає кулінарний експерт телеканалу “Дім” Чаба Бакош. Цього разу кухар поділився рецептом пирога з сезонними овочами — баклажанами, перцем, горошком та помідорами. Зберігайте рецепт і радуйте рідних особливими стравами.
Для приготування пирога вам знадобляться:
Тісто листкове – 1 уп.
Горошок зелений (свіжий або заморожений) – 300 г
Цибуля – 1 шт.
Часник – 1-2 зубчики
Перець солодкий – 1 шт.
Баклажан – 1 шт.
Цукіні – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Помідори чері – 10 шт.
Сир твердий – 250 г
Масло вершкове – 100 г
Оливкова олія
Сіль
Перець
Цибулю нарізати півкільцями. Припустити на розігрітій пательні з додаванням олії.
Тим часом нарізати кубиком інші овочі та змішати з цибулею і горошком на пательні. Додати спеції і готувати до стану аль денте.
Форму для випікання змастити вершковим маслом.
Листкове тісто розкачати та викласти у форму. Висипати на тісто тушковані овочі та посипати все тертим твердим сиром. Прикрасити пиріг половинками помідор чері та поставити у розігріту духовку.
Готовий пиріг дістати з духовки і дати настоятися протягом 15-20 хв. Смачного!