У вихідні особливо хочеться потішити себе та всю родину чимось смачненьким на сніданок. У пригоді стане рецепт пирога з грушею та сиром від кулінарного експерта програми “Ранок Вдома” на телеканалі “Дім” Чаби Бакоша. Зберігайте рецепт, готуйте на своїй кухні та смакуйте з задоволенням.
Для приготування пирога за рецептом Чаби Бакоша вам знадобляться:
Тісто листкове – 1 уп.
Груші – 5 шт.
Крем-сир – 250 г
Блакитний сир – 150 г
Яйце – 1 шт.
Вершкове масло – 50 г
Тростинний цукор
Бодян
Кардамон
Паличка кориці
Нарізати груші кубиком і обсмажити на розігрітій пательні з додаванням масла. Додати бодян, кардамон та корицю. Посипати цукром – карамелізувати.
Форму змастити маслом. Тісто розділити на 2 частини – більшу злегка розкачати та викласти у форму, меншу сильніше розкачати і відкласти. Основу пирога змастити крем-сиром, викласти приготовану грушу та блакитний сир.
Накрити пиріг другою частиною тіста та змастити яйцем. Зробити проколи виделкою.
Випікати у духовці півгодини за температури 180 градусів. Дати пирогу охолонути.
Смачного!