Постійний кулінарний експерт програми “Ранок Вдома” на каналі “Дім” Чаба Бакош приготував рагу зі стручкової квасолі. Запам`ятовуйте рецепт і відкривайте для себе смачну та цікаву страву.
Інгредієнти:
Стручкова квасоля – 600 г
Цибуля – 1 шт.
Сметана – 200 г
Вершки – 100 мл
Масло вершкове – 50 г
Борошно – 2-3 ст.л.
Часник – 1 зубчик
Сіль
Перець чорний
Паприка солодка
Бульйон овочевий – 100-150 мл
Кріп
Спосіб приготування:
Поставити сотейник з водою на вогонь. Тим часом почистити квасолю, нарізати її невеликими смужками і варити протягом 5 хвилин у підсоленій воді. Злити воду.
Подрібнити часник і цибулю. Підсмажити овочі на пательні з додаванням вершкового масла, додати квасолю і обсмажити всі складники разом. Влити бульйон, додати приправи і залишити страву варитися.
Змішати сметану з борошном і пересипати суміш до квасолі, ввести вершки, тушити страву, помішуючи, до загустіння.
Перед подачею посипати рагу зеленню. Смачного!