Головна TV

Ранішня шаурма з омлетом і шинкою від Чаби Бакоша

Постійний кулінарний експерт телеканалу “Дім” Чаба Бакош пропонує приготувати домашню шаурму. Ба більше, за новим рецептом – замість м`яса експерт пропонує використати омлет та шинку.

Записуйте рецепт швидкого приготування ситного сніданку!

Для приготування шаурми за рецептом Чаби Бакоша вам знадобляться:

Лаваш – 1-2 шт.
Яйце – 3-4 шт.
Шинка – 5-6 слайсів
Крем-сир – 100 г
Цибуля зелена – 3-4 пірʼїни
Огірок – 1-2 шт.
Салат ромен – 2-3 листки
Олія соняшникова

Яйця збити, посолити та додайте подрібнену зелену цибулю. Смажити омлет на розігрітій пательні з додаванням олії.

Окремо підсмажити подрібнену шинку.

Огірок та листя салату нарізати дрібними смужками.

Змастити лаваш крем-сиром та загорнути в нього омлет, шинку, огірки та листя салату.

Підігріти страву з обох боків на пательні.

Смачного!